Username *
Password *
Remember Me

U maniri mladog Werthera koji pati snimio je fotograf Ram Shergill poznatog engleskog glumca Douglasa Bootha za magazin Protagonist. Pritom definira odličan dandy stil, nosi vuneno odijelo i veliku mašnu oko vrata. Smoking je pak odjenuo naš Marko Tolja na nedavno održanom slavlju u hotelu Nautica u Novigradu. Nove frajerske satove donose brendovi Police i Gant: riječ je o masivnim odnosno nešto elegantnijim modelima za dugo toplo ljeto i muževan styling. Dandy zna da je bitno njegovati i kožu... tu je nova Amway HYMM kolekcija.

Douglas-Booth-2016-Protagonist-Cover-Photo-Shoot-005

Ljepuškasti Douglas Booth divno nosi dandy stil – ne samo odijelo i mašnu, već i šešir te laganu bijelu košulju s perforacijama.

Douglas-Booth-2016-Protagonist-Cover-Photo-Shoot-006


Velika proslava desete godišnjice marine i hotela Nautica u Novigradu obilježena je u kojoj su gosti i posjetitelji uživali u nesvakidašnjoj kombinaciji popa, rocka, swinga, jazza i soula - na terasi novootvorenog Booze and Blues bara nastupio je mladi i talentirani riječki pjevač Marko Tolja. 

Marko Tolja 3


Police - upečatljiva predimenzionirana kućišta, moderni trostruki brojčanici te remeni od najfinije kože i nehrđajućeg čelika majstorski su kombinirani s atraktivnim dekorativnim elementima poput decentnih točkica i pruga koje svakom modelu pridaju jedinstven vizualni identitet.

POLICE HELLCAT - PL.14690JSTBL03P - 150000kn crPOLICE MESH UP - PL14543JSBN20MA - 180000kn cr


Američki brand Gant predstavio je highlight modele ručnih satova za ljeto 2016. koji se izdvajaju elegancijom i svestranim dizajnom idealnim za svaku prigodu. Uz čiste linije i bogato nasljeđe kao vječnu inspiraciju na kojoj je Gant izgradio svoju reputaciju, nova kolekcija savršeno balansira između opuštenijeg životnog stila prošlosti i užurbanog tempa današnjice.

GANT BLUE HILL LADY-GT008002 - 172000kn crGANT SPRINGFIELD-GT007002 - 149500kn cr

A da bi dandy bio njegovan, tu je nova Amway kolekcija HYMM. Učinkoviti biljni sastojci i dermatološki testirana formula olakšavaju svakodnevnu rutinu njege tijela koju čine jednostavnom, učinkovitom i ugodnom. Linija je nastala temeljem dugogodišnjeg istraživanja s ciljem zadovoljavanja potreba modernog muškarca koji brine o svojem tijelu. 

 AMWAY Hymm Wood white cr

 

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location