Username *
Password *
Remember Me

Top model Freja Beha Erichsen donosi jedan od najboljih presjeka jesenske sezone, radi se o nastavku eklektičnog stila, u suradnji sa snažnim tonovima i čvrstim teksturama. Kuhana vuna, gusti pamuk i slični tekstili poslužili su vrhunskim modnim autorima kako bi osmislili još jednu jesensku sezonu i modernizirali je na svjež način.

Freja-Beha-Erichsen-Vogue-UK-July-2016-Editorial02

 


Fotke je za novi Vogue UK radio slavni Patrick Demarchelier (Angela de Bona Agency), dok styling potpisuje genijalna Lucinda Chambers, koja stvara neka vlastita, nova modna pravila. Kreacije koje Freja nosi potpisuju brendovi Calvin Klein Collection, Dior, Celine... Stil je simpatičan granny chic u kombinaciji sa sportivo komadima. Sve je voluminozno, hipijevka je odjenula dugi kaput i dolčevitu, na glavu stavila simpa šešir. Kosu i make-up potpisuje Sam Bryant.

 

Freja-Beha-Erichsen-Vogue-UK-July-2016-Editorial01Freja-Beha-Erichsen-Vogue-UK-July-2016-Editorial03Freja-Beha-Erichsen-Vogue-UK-July-2016-Editorial04Freja-Beha-Erichsen-Vogue-UK-July-2016-Editorial05Freja-Beha-Erichsen-Vogue-UK-July-2016-Editorial08Freja-Beha-Erichsen-Vogue-UK-July-2016-Editorial09Freja-Beha-Erichsen-Vogue-UK-July-2016-Editorial10Freja-Beha-Erichsen-Vogue-UK-July-2016-Editorial11Freja-Beha-Erichsen-Vogue-UK-July-2016-Editorial12

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.