Username *
Password *
Remember Me

Ponekad se radni dan pretvori u event, ako skoknemo na piće nakon posla pa nam je stalo da nekako izgledamo… a nekad je to situacija na koju moramo otići, a nemamo vremena ili sredstava za shopping. Kako god bilo, red je da se sredimo i ubacimo styling u neku glamurozniju dimenziju. A ako ćete ipak u potragu za nekom cool kreacijom za evente, mogućnosti su raznolike. Trenutno je u ponudi niz fancy kreacija i to ne samo haljina, već i hlača, a uostalom, najbolje je da se sve skupa slaže s osobnim stilom. Što će nam haljina koja tužno čuči u ormaru?

 monsoon 611701527250305
Foto: Monsoon / prshots

Bijela majica uz tulipan suknju – da, to je ona skroz jednostavna majica koju moramo prati isključivo s bijelim vešom. Da stvar bude bolja, ne treba joj ni nakit ako je suknja velika i široka. Najbolje je sve skupa držati na strani minimalizma. A ako želite neki dodatak, predlažemo veliku ogrlicu.

monsoon 61170788146871

Boho kraljica – ona dugačka, fluidna kreacija u kojoj ćete izgledati kao kraljica na stylish odmoru neka bude u nekom blagom, pastelnom tonu. Naime, s nježnim nijansama ne možemo pogriješiti čak ni na svadbi.

monsoon 61170219262353

Kao za red carpet – dugačka haljina s gornjim djelom u znaku kristala podsjeća na vruća holivudska događanja. Ako želite uskočiti u ulogu slavne glumice, barem stilski, predlažemo neku kreaciju optočenu blistavim aplikacijama. A ako nemate bisere i kristale na dekolteu, poslužiti mogu i narukvice do lakta…

monsoon 61170919667791

Dama iz šezdesetih – onda su se nosile ravne mini haljine bez naglašenih oblina. Dosadila vam je seksi forma pješčanog sata? Osvježavajuća je varijanta svakako ravna klajdica s nekoliko pruga. Boje birajte prema raspoloženju – poanta je ovoga puta u jednostavnosti i udobnosti, ništa ne steže, ništa se neće pomaknuti, dole vam trebaju samo neke štikle ili rimljanke do koljena…

monsoon 611701862721808

Ikona čipke – ta slavna tekstura definira romantiku na onaj nježan retro način. Popularne su nude haljine koje preko imaju sloj čipke pa sve skupa izgleda vrlo seksi, no ako trebate nešto čednije, tu su varijante u bojama.

monsoon 611701005526717

Siva + crna – formula koja uvijek štima. Naime, crna je možda za sebe jako teška, pa je možete olakšati bijelim i sivim prugama. Neka jednostavna majica i suknja odradit će posao i na najzahtjevnijem eventu.

monsoon 611701337063219

Traper za sve – ako je riječ o nekom ležernom, proljetnom događanju, traper je baš top tip. Jaknice su ove sezone ukrašene do maksimuma, a haljine i hlače dolaze u onim najmekanijim varijantama.

Foto: Monsoon / prshots

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location