Username *
Password *
Remember Me

Da je u društvu snimanje zabavnije otkrivaju nove foto-priče: moda pokazuje svoju eklektičnu i razigranu retro stranu u novom lookbooku našeg brenda LuLu Couture, zatim na stranicama magazina Vogue Taiwan i Dazed, a zajedno su pred objektiv stale i legendarna Cindy Crawford i kći, sve poznatiji model Kaia Gerber. Abbey Lee Kershaw i frendica nose nove Superga modele, a Diana Viljevac predlaže romantiku na moru… Kao da su stilski parovi, kombinacije se međusobno nadograđuju i nose niz sličnosti – od trapera i kože, preko viktorijanskih haljina i simpatičnih podvezica do haljina s volanima…

 

LULU COUTURE4

LuLu Couture, čija je autorica Martina Tutić, donosi dvojnu priču: ženstvenost je podcrtana volanima i laganim ljetnim haljinama. Od materijala vodeći su traper, svila i pamuk u bijeloj i plavoj. Forma je voluminozna, fluidna, nadograđena slatkim volanima koji zamjenjuju rukave. Bijele kreacije podsjećaju na hipi generaciju, donoseći perforirane etno detalje obogaćene ručnim radom.

LULU COUTURE1LULU COUTURE2

 

 

Abbey Lee Kershaw x Superga

Nakon serije suradnji s poznatim trendsetericama, brend tenisica Superga za svoju novu ambasadoricu odabrao je slavnu Australku i zvijezdu filma 'Mad Max: Fury Road' Abbey Lee Kershaw. Svjetski uspješna manekenka i glumica pojavljuje se u novoj modnoj kampanji brenda i na vizualima predstavlja proljetnu kolekciju ovih kultnih talijanskih tenisica, čija im je stotinu godina duga tradicija osigurala globalnu popularnost, kao i prigodan nadimak 'People's Shoes of Italy'.

 

Diana Viljevac 1 cr

Dizajnerica Diana Viljevac pozvala je modele Mariu Krolo i Lenu Došen (Sonic models) na snimanje u mjesto Sv. Filip i Jakov: cure su pozirale uz divnu obalu, odjevene u romantične kreacije puderastih tonova. Autorica se inspirira negližeima i kreacijama za crveni tepih. Kosa: Lidija Štokić (Hairvetica za Schwarzkopf Professional), make-up: Andrea Leko

Diana Viljevac 3

Diana Viljevac 4Roe-Ethridge-for-Dazed-March-2016-1aa-604x840

Za Dazed za ožujak veselu modu demonstriraju Amalie Moosgaard, Cecilie Moosgaard, Lia Pavlova i  Odette Pavlova… Styling potpisuje Robbie Spencer, kosu Tomo Jidai a make-up Sil Bruinsma.

Roe-Ethridge-for-Dazed-March-2016-12-603x840Roe-Ethridge-for-Dazed-March-2016-14-620x809Roe-Ethridge-for-Dazed-March-2016-188-605x840cindy crawford et sa fille kaia gerber en couver

Cindy Crawford i Kaia Gerber otkrivaju sličnosti u stilu i – doslovno. Legendarni supermodel podržava svoju kćer u manekenskoj karijeri… Kaia je do sad odradila niz snimanja i već je iskusna pred objektivom! Za Vogue Paris snimio ih je Mario Testino. Jakne su s potpisom Courrèges.

 

vogue-taiwan-april-2016-1a-770x985


Cindy Bruna and Pauline Hoarau šminkaju se pred objektivom Gianluce Fontana @ Vogue Taiwan. Nose haljine inspirirane negližeom – idealne za proljetne festivale i lagane chic kombinacije.