Username *
Password *
Remember Me

Prozirnost privlači pozornost i na vjenčanicama - velike bijele haljine postale su još efektnije, dolaze u skladnim linijama s naglaskom na romantičnu siluetu pješčanog sata i fine eterične detalje.

7

Odnedavno su kod nas prisutne i vjenčanice Berta koje upravo ovu formu predstavljaju kao svoj potpis. Radi se o haljinama koje su bogato ukrašene sitnim aplikacijama i na leđima ili dekolteu donose tilaste prozirne detalje. Sklad je naglašen i V prorezima koji naglašavaju visinu siluete. Neudobnost vjenčanice dizajneri smjelo izbjegavaju odabirom najmekših tkanina, tako da haljina pada sve do poda i širi se poput slapa… Težinu joj čine tek sitni kristali, dok uska silueta naglašava ženstvenost figure.

1

Mladenke žele nešto apsolutno božanstveno i posebno, no posljednjih godina sve više prevladava trend udobnih haljina za veliki dan. Tako da se ističu kreacije koje dopuštaju slobodu pokreta, ples i zabavu bez imalo muke. Dakle fišbajni i ostale žičane konstrukcije polako nestaju sa scene, a u fokusu su one predivne i meke teksture. No, zato je nova igra na površini – perle, aplikacije i biseri našli su svoje posebno mjesto. Nerijetko, tu je mega šlep koji ponekad broji nekoliko metara... Za prave bijele sirene!

Foto: vjenčanice Berta

281013151618

 

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.