Username *
Password *
Remember Me

Ovo ime je mega poznato svima koji vjeruju da je istina tamo negdje – Dana, specijalna agentica i njezin partner Fox Mulder vratili su se na male ekrane i nakon legendarne serije i dva filma Dosjei X ponovno su hit. No, okrenimo se stylingu: Dana u novim epizodama, vaš kao i u originalnim koje su išle tijekom devedesetih (1993. do 2001.), nosi očekivano power-odijelo, klasičan sako i bijelu košulju. U njezinoj su garderobi i kostimi koji su u osamdesetima obilježili svijet ženskog poslovnog odijevanja, Armani je na njima zaradio bogatstvo, a ravnija forma i velika ramena kreirali su samopouzdani, moćan look.

Scully-dana-scully-8407291-2560-1669

Njezina je garderoba pomno birana – tu su tamno plave nijanse koje odlično pristaju uz njezine oči, nezaobilazna crna, a kad poželi pastele, Dana bira nijansu neba ili pijeska. Njezina je roba pregled bussiness kompletića koji su i danas prisutni u svijetu mode, no u mnogo blažoj i modernijoj  varijanti. Tu su trendi kaputi s raglan rukavima (zaobljena ramena, super popularna u osamdesetima i devedesetima), bluze s mekim kragnama, a kao glavni modni dodatak Dana bira svilenu maramu. Ne zvuči baš kao detektivka, no ovaj je zaokruženi, dosta elegantan stil utjecao na činjenicu da smo ovu pripadnicu FBI klike ponekad shvaćali ozbiljnije nego Muldera! Uz to, paše joj i frizura: finjak bob, neko vrijeme u jačim crvenim, a inače u konjak nijansama. Nakit je naravno čista diskrecija – tanašni zlatni lančić s malim križem. Od cipela bira samo onu hit potpeticu od 5 centimetara. Bilo da trči za nekim čudovištem ili kopa po organima nekog nesretnika, Dana je sređena tip top.

x files 3Dana Scully admits fear to hospitalized Fox Mulderdana3Scully-dana-scully-8406636-2560-1729dana4gillian-andersonScully-dana-scully-8919427-1720-2560Scully X-filesdanax filesx files2

 

x files4dana fox

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location