Username *
Password *
Remember Me

Gaia Trussardi, kreativna direktorica renomirane talijanske modne kuće Trussardi, povela je ekipu s fotogafkinjom Taliom Chetrit na čelu te modele Amandu Murphy, Rhysa Pickeringa i Xaviera Buestela na predivan otok Elbu gdje su snimili proljetnu kampanju u pravom dokonom štihu. Život je jednostavan i okupan suncem... Odjeća koja otkriva istinsku talijansku klasiku i eleganciju te sunčane lokacije predivnog talijanskog otoka stvorili su priču koja definira minimalistički modni luksuz. Osim toga, ističe se i neodoljiv postmodernistički duh obiteljske vile Trussardi.

 TJ-ASS16-adv-double-logo-01

Ona i on za sljedeće će proljeće pripremiti mnoštvo trapera, kože i minimalističkih krojeva u stilu sedamdesetih kojeg karakteriziraju skladne linije i uska silueta. Boje su jednostavne – naglasak je na divnim tonovima bež i plave. Predstavljene su linije prêt-à-porter, accessories i Jeans.

 TJ-ASS16-adv-double-logo-02TJ-ASS16-adv-double-logo-03TJ-ASS16-adv-single right-logo-01TJ-ASS16-adv-single right-logo-03TJ-ASS16-adv-single right-logo-07TR-ASS16-adv-double-logo-01TR-ASS16-adv-double-logo-02TR-SS16-adv-single-01TR-SS16-adv-single-04

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location