Username *
Password *
Remember Me

Početak godine kreće novim pogledom na retro stilove iz pedesetih i četrdesetih: Prada se u proljetnoj kampanji prisjeća finih sakoa koje na moderan način kombinira s prozirnim teksturama, dok je Vogue Italia ostvario hommage slatkim frčkavim frizurama i crvenom ružu. Njihova je zvijezda zgodna glumica Julia Garner koja je stala pred objektiv Stevena Meisela. Ovaj tjedan stigla je i jedna modna vijest: ženski šalovi novost su u Bipi, ime im je Hello beauty i dolaze u više boja. Ovih dana teško da ćemo bez toplog šala na cestu!

prada spring1

Modeli Natalia Vodianova, Sasha Pivovarova i Yasmin Wijnaldum zvijezde su nove Prada kampanje za proljeće-ljeto 2016. Fotografije je napravio također Steven Meisel, umjetnik koji već niz desetljeća potpisuje neke od najboljih modnih fotografija. Ističu se sakoi smirenih tonova, kaputi sa čarobnim 3D aplikacijama, divne štikle kao i jednostavan retro chic po kojemu je Miuccia Prada nadaleko poznata.

 

prada spring3prada spring4prada spring5


Julia kao retro ikona: povratak ženstvenih stilova poput onih iz četrdesetih i pedesetih donose nam skladne, voluminozne i valovite frizure i romantičan make-up s naglaskom na crveni ruž. Glumica nosi kreaciju Louis Vuitton, snimio ju je Steven Meisel, stalni suradnik talijanskog izdanja magazina Vogue.


vogue-italia-january-2016

 


Hello beauty mekani šalovi koji čine mješavinu akrila i pamuka, te dolaze u nekoliko višebojnih varijanti kako bi mogli zadovoljiti različite ukuse. Hello Beauty šalovi dostupni su u Bipi po cijenama od 99,90 kn i 129,90 kn.

HB sal 9990 knHB sal pruge  12990 kn

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location