Username *
Password *
Remember Me

Ruksak je pravi predstavnik street-style mode: praktičan je za jurnjavu gradom, vožnju biciklom i bojom i motivom podiže svaki styling, uvjeren je naš dizajner Kruno Jendrijev. U ime urbane mode i dobrih tonova predstavlja kolekciju cool unisex ruksaka!

KRUNO JENDRIJEV RUKSACI 12

- Svaka torba ručno je ispletena od keper i rips trakica različitih boja i širina. Kreativna igra tekstilije, oblika i boja svaki komad čini jedinstvenim, a njihove različite inačice omogućuje svakome da pronađe primjerak koji najbolje odgovara njezinom ili njegovom karakteru - otkriva dizajner. - Pojedine keper trakice u ruksacima oprane su u kupelji s fosforovim spojevima zbog čega svijetle u mraku. Nosite ruksak i osjećajte se sigurno dok vok vozite bicikl tijekom mračnih zimskih dana - .

KRUNO JENDRIJEV RUKSACI 2

Sigurnost na cesti česta je tema modnih dizajnera koji upravo svjetlećim detaljima pokušavaju poraditi na vidljivosti. Jendrijev je jedan od onih koji su se inspirirali ovim problemom koji posebice muči ljubitelje bicikla, naročito u ovim hladnim, danima s malo sunca.

Ruksake i ostala kreativna djela pogledajte i isprobajte na Artomatu (16. – 23. prosinca 2015. U HDLU, Zagreb) ili online na facebook stranici Kruno Jendrijev Design.

KRUNO JENDRIJEV RUKSACI 6KRUNO JENDRIJEV RUKSACI 11KRUNO JENDRIJEV RUKSACI 13Kruno Jendrijev ruksak 03umanjeno kampanja ruksaka1umanjeno kampanja ruksaka10