Username *
Password *
Remember Me

Koje su prave dimenzije? Penelope Cruz i njezina sestra Monica predlažu poveće Carpisine modele čiji dizajn same potpisuju, a stil prati i naša Sementa Rajhard. Poznata je glumica, naime, izabrala prostrane Mucca torbe u koje bez problema stane sve bitno (i nebitno!). Radi se jednostavnim formama od kožnih materijala u niz jesensko-zimskih nijansi.

Penelope capsule collection image 1

Kolekciju koju potpisuju sestre Cruz, odlikuju različiti uzorci i boje, a jedno im je zajedničko – bezvremenski, ženstveni dizajn te harmonija elegancije i šarma. Ključni noviteti capsule kolekcije su ručne torbe koje se mogu nositi na više načina – posebno oblikovani patent zatvarači pružaju mogućnost da od ručne torbe, idealne za dnevne prilike, u jednom potezu dobijete elegantnu torbicu za večernje izlaske.

Penelope capsule collection image 2 cr


Mucca torbe imaju novu ambasadoricu, Sementu Rajhard koja je snimljena u street-style maniri i šetnji zagrebačkim centrom. Brend Mucca potpisuju Irena Mišić Fileš i suprug Goran Fileš. Torbe proizvode od prije pet godina, kad su odlučili stvoriti praktičan i stylish hrvatski produkt dizajn od kvalitetnih materijala.

Mucca New Campaign  1Mucca New Campaign  3Mucca New Campaign  8

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location