Username *
Password *
Remember Me

Ili usne ili oči - uče nas vizažisti i beauty znalci. Ako pak želite naglasiti oboje, treba zalizati kosu ili smanjiti dojam s frizurom, kako sve skupa ne bi bilo too much. Ok, onda se danas želimo posvetiti pogledu, odnosno kako ga najbolje i najelegantnije istaknuti?

charlene-hogger-by-steven-pan-for-glamour-france-october-2015-5
Glamour France October 2015


Posljednjih nekoliko sezona pin-up look i debela linija tuša ili olovke samouvjereno vladaju beauty scenom. Većina make-up artista predlaže gornju mačkastu liniju ili pak potpuno ocrtano oko, s time da je s unutarnje strane crta tanja, a prema van deblja. Iako je crna olovka kraljica eye make-upa, posljednjih godinu dana njezinom su se veličanstvu približile i maskare u bojama koje se stavljaju na sam vrh trepavica ili po cijeloj dužini. Iako je ljeto gotovo, maskare u bojama nastavljaju svoje putovanje i kroz jesen.

Cils Scintillants Jazzy Blue cr
Chanel Cils Scintillants - neodoljiva tirkizna voli sve boje očiju


Igra nijansi vrlo je zanimljiva - tirkizna ili ljubičasta maskara predivno će naglasiti boju vaših očiju. Samozatajno će izgledati samo na vrhu vanjskih trepavica, a čarobno u par slojeva… Boju maskare možete kombinirati i s odjećom i modnim dodacima, ili pak ne, ako se volite igrati kontrastima. Maskara u boji voljet će i smokey - na primjer u smeđim, prirodnim tonovima. Ili s dodatkom zlaćanog sjenila u kutovima očiju. Još jedan način za istaknuti oči su - svijetle trepavice. Ne moraju one biti obojane, već samo u nijansi tena, ističu vizažisti koji se na modnim revijama često služe ovim trikom, kad ih prekrivaju tekućim puderom. Još jedan trik? Maskara one duboke, crne nijanse plus metalik smokey. Dva sloja na gornjim trepavicama i jedan dolje bit će dovoljni da oči zabljesnu!

charlene-hogger-by-steven-pan-for-glamour-france-october-2015-4-620x814
Glamour France October 2015
Model: Charlene Hogger
Photographer: Steven Pan
Fashion Editor: Nora Bordjah
Hair: Neil Grupp
Make-up: Violette

Dior Fall 2015 Cosmpolite Collection
Dior Cosmopolite / jesen 2015.

josephine-skriver-elle-magazine-12tt-561x840

Josephine Skriver @ Marie Claire

Marie Claire UK 2015-09 62 1

Natalie Portman @ Marie Claire

 

Aline-Weber-Modern-Weekly-Shxpir- 3

Aline Weber @ Modern Weekly China / styling: Aeri Yun / foto: Shxpir / kosa: hair by Gareth Bromell / make-up: Carolina Dali

Aline-Weber-Modern-Weekly-Shxpir- 4

Aline-Weber-Modern-Weekly-Shxpir- 9

peuf 20140701 8254Vlada Roslyakova Jennifer Pugh Jovita  Viktoria Sekrier by Greg Lotus

marka-k-jamie-nelson-marie-claire-russia-dec-2014-5

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location