Username *
Password *
Remember Me

Kolekcija slavne talijanske modne kuće Miuccie Prade ove je sezone pomela konkurenciju: gotovo da nema covera na kojemu se njezine kreacije nisu pojavile, gotovo da nema editorijala u kojemu nije bilo njezino ime.

Trend retro pedesetih koji je pokrenula, ulica je prihvatila s velikim osmjehom na licu. High - street brandovi kopiraju je do besvijesti, što samo potvrđuje njezin status u svijetu mode: Prada je kraljica svjetske scene.

Modna dizajnerica koja obožava umjetnost, koja poštuje „ugly chic“ na svoj jedinstven način i promovira ga iz sezone u sezonu, sve je snažnija: njezine modne formule na prvu su nerijetko neobične, no uvijek budu prihvaćene i shvaćene.
Ona je modna vizionarka i posjeduje onu dozu hrabrosti koju mora imati svaki kvalitetniji  dizajner.

Na fotografijama je dio njezine ljetne kolekcije, iz perspektive fotografkinje Camille Vivier, za novo japansko izdanje časopisa Magame Figaro. Upravo te kreacije obišle su svijet – pojavile su se na stotinama stranica raznih svjetskih magazina.

Model Julia Zimmer savršeno se uklopila u ovu romantičnu / retro Prada priču: neodoljivo podsjeća na Judy Garland iz predivnog filma Wizard of Oz. Styling potpisuje Elisa Nalin.

Retro „touch“ ovdje je snažan i gotovo opipljiv: meke tkanine i nježne nijanse, zajedno s mega popularnim "vatrenim" štiklama i uzorkom nacrtanih autića ući će u povijest mode kao elementi koji su utjecali na njezinu putanju.

123456

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location