Username *
Password *
Remember Me

Prema posljednjem istraživanju statista.com Londončanke najviše vole karamel nijanse, u New Yorku pobjedu odnose jarko crvene, žene u Sydneyu obožavaju ruževe u bojama kave i nude, Parižanke obožavaju pastelno ružičaste, u Helsinkiju njezine tamnije varijante... A nikad uspavani Las Vegas? Naravno, snažna koraljno narančasta. Ruž nije luksuz, već nezaobilazan beauty proizvod i ultimativan simbol ljepote, a njegovo tržište je vrlo unosno, godišnje ih se proda za čak oko 200 miliona dolara.

lipstick


U pedesetima je Merlinka postala ikona ljepota upravo zahvaljujući ružu, ne samo plavim uvojcima, a to je do danas ostala jedna od onih nezaobilaznih kombinacija – plavušama vizažisti predlažu jače, konkretne tonove ruževa za usne upravo radi kontrasta kose, kože i usana. Brinetama bolje stoje koraljni, topli tonovi, dok će plavušama pasati sve hladnije nijanse. Crvenokose obožavaju tonove karamele i prirodnije boje mesa.

lipstickuse

Najpopularnije nijanse ruževa po gradovima

 

Recentni beauty trendovi sve se više okreću nude make-up look kombinacijama, s malo maskare i istaknutim obrvama, no ruž se ne miče s pijedestala ljepote - crveni je i dalje ultimativni predstavnik ženstvenosti i bezvremenske ljepote. Bilo da se radi o dnevnim ili večernjim prilikama, crveni ruž ima svoju snagu i mjesto, a stilovi ga vole, od onog poslovnog s crno-bijelim stylingom, do eklektičnog boho izričaja. Total look u crnom svakako zahtjeva dozu boje, pa predstavnice stilskog minimalizma često posežu za jačim tonovima ruževa za usne, svjesne da doza boje ipak daje onu predivnu energiju. Nude, zemljane i lagane nijanse ruževa idealne su za svaki dan, te su česte suputnice dnevnih torbica. Kako se približava noć, make-up se okreće jačim tonovima, u skladu sa stylingom!


Advertising-Campaign-Chanel-Beauty-Spring-2015-Featuring-Vanessa-Axente-02
Chanel

 

miranda-kerr-lipstick-makeup-2015-01

Miranda Kerr / Glamour / foto: alique / make-up: Hung Vanngo

miranda-kerr-lipstick-makeup-2015-04-612x813

ysl

Cara Delevingne za ljeto YSL: Vernis à lèvres pop water ruževi za usne

 

barbara palvin for loreal paris-wide
Barbara Palvin @ L'Oreal

 

bonni brown

chanel rouge coco 2015

CS-Buffs model-shot-640x579

 

MAC-Cosmetics-Wash-and-Dry-Lipstick-Creme-DNude-Morange-Steam-Heat-Tumble-Dry

MAC Wash & Dry

 

Pink-Lipstick-4

Quote-2

Stila-Nude-Interlude-Color-Balm-Lipstick

Unique-Lipstick-Shades

 

 

wpid-marc jacobs beauty spring 2015 makeup collection1

Komentari (1)

baš fora istraživanje Keiri jako lijepo stoji crveni ruž

  Attachment
 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.