Top ruževi / najprodavanije nijanse

  Prema posljednjem istraživanju statista.com Londončanke najviše vole karamel nijanse, u New Yorku pobjedu odnose jarko crvene, žene u Sydneyu obožavaju ruževe u bojama kave i nude, Parižanke obožavaju pastelno ružičaste, u Helsinkiju njezine tamnije varijante... A nikad uspavani Las Vegas? Naravno, snažna koraljno narančasta. Ruž nije luksuz, već nezaobilazan beauty proizvod i ultimativan simbol ljepote, a njegovo tržište je vrlo unosno, godišnje ih se proda za čak oko 200 miliona dolara.

  lipstick


  U pedesetima je Merlinka postala ikona ljepota upravo zahvaljujući ružu, ne samo plavim uvojcima, a to je do danas ostala jedna od onih nezaobilaznih kombinacija – plavušama vizažisti predlažu jače, konkretne tonove ruževa za usne upravo radi kontrasta kose, kože i usana. Brinetama bolje stoje koraljni, topli tonovi, dok će plavušama pasati sve hladnije nijanse. Crvenokose obožavaju tonove karamele i prirodnije boje mesa.

  lipstickuse

  Najpopularnije nijanse ruževa po gradovima

   

  Recentni beauty trendovi sve se više okreću nude make-up look kombinacijama, s malo maskare i istaknutim obrvama, no ruž se ne miče s pijedestala ljepote - crveni je i dalje ultimativni predstavnik ženstvenosti i bezvremenske ljepote. Bilo da se radi o dnevnim ili večernjim prilikama, crveni ruž ima svoju snagu i mjesto, a stilovi ga vole, od onog poslovnog s crno-bijelim stylingom, do eklektičnog boho izričaja. Total look u crnom svakako zahtjeva dozu boje, pa predstavnice stilskog minimalizma često posežu za jačim tonovima ruževa za usne, svjesne da doza boje ipak daje onu predivnu energiju. Nude, zemljane i lagane nijanse ruževa idealne su za svaki dan, te su česte suputnice dnevnih torbica. Kako se približava noć, make-up se okreće jačim tonovima, u skladu sa stylingom!


  Advertising-Campaign-Chanel-Beauty-Spring-2015-Featuring-Vanessa-Axente-02
  Chanel

   

  miranda-kerr-lipstick-makeup-2015-01

  Miranda Kerr / Glamour / foto: alique / make-up: Hung Vanngo

  miranda-kerr-lipstick-makeup-2015-04-612x813

  ysl

  Cara Delevingne za ljeto YSL: Vernis à lèvres pop water ruževi za usne

   

  barbara palvin for loreal paris-wide
  Barbara Palvin @ L'Oreal

   

  bonni brown

  chanel rouge coco 2015

  CS-Buffs model-shot-640x579

   

  MAC-Cosmetics-Wash-and-Dry-Lipstick-Creme-DNude-Morange-Steam-Heat-Tumble-Dry

  MAC Wash & Dry

   

  Pink-Lipstick-4

  Quote-2

  Stila-Nude-Interlude-Color-Balm-Lipstick

  Unique-Lipstick-Shades

   

   

  wpid-marc jacobs beauty spring 2015 makeup collection1