Username *
Password *
Remember Me

Remi je osim po glazbi poznata i po repersko-rokerskom imidžu koji je sada malo podignut pastelnim premenovima u lila, rozim i tirkiznim tonovima zahvaljujući njezinoj novoj tituli: postala je ambasadorica za boja za kosu Schwarzkopf Professional Igora Royal Pearlescence. Radi se o nijansama s bisernim odsjajem a osim toga je neki dan u Schwarzkopf amademiji predstavljena i nova linija BC Color Freeze s pH 4.5 tehnologijom za visoki sjaj kose.

 

remi novo11
Remi iz Elementala


Pjevačica Elementala dobila je makeover frizerke Martine Mašić iz salona Wox: radi se o svijetlo plavoj bazi koja Remi stoji odlično, no sada je boja pojačana tonovima koji naglašavaju gornji dio kose. Remi svoju frizuru može nositi na više načina – spustiti šiške ili ih podignuti. Svejedno, boja je upečatljiva i stvara dinamiku na kosi.

 

sch event 77
Predstavljanje novih linija za kosu


- Boja kose trebala bi izgledati svježe kao da ste upravo izašli iz salona što je dulje moguće. Sada je to ostvarivo s novom BC Color Freeze linijom koja s inovativnom pH 4.5 Balancer tehnologijom štiti boju od ispiranja i pruža kosi briljantni sjaj i zdrav izgled. Kada se koristi s IGORA Royal bojama za kosu, izgledat ćete besprijekorno do sljedećeg posjeta salonu – objavio je Schwarzkopf Professional.

 

BC COLOR FREEZE Rangeshot01 cr

 

Backstage Materials 20

 

remi novo3

remi novo6

remi stil

sch event

sch event2

sch event 33

 

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location