Username *
Password *
Remember Me

Neodoljiva lakoća bijele ovih dana vlada modnim svijetom – isprobale su je Lais Ribeiro, Kate King, Gracie Carvalho i Alyssa Miller za vodeće modne magazine čime postaje očito da se svježe kreacije nude u savršenim varijantama za dan i noć! Ili imaju točkice, ili dolazi kao kratki top s mrežastim detaljem, a tu su i badići koji naglašavaju tamnu put... Ponekad dolazi ta vječno divna bijela i u kombinaciji sa crvenom, u divnoj navy priči, ili je pak orijentirana ka futurističkim trendovima odora koje izgledaju kao iz neke daleke budućnosti. Ovo obično zovemo i sportivo, jer se krojevi baziraju na jednostavnosti i praktičnosti, a u tom je stilu bijela gotovo nezaobilazna.

kate king fabio bartelt harpers brazil may 2015 03

Predivna Kate King, lice za Dolce & Gabbana, nosi i za Harper’s Bazaar Brazil kreacije ovog genijalnog talijanskog dvojca. Styling potpisuje Flavia Lafer, fotografiju Fabio Bartelt, dok je make-up radio Daniel Hernandez.

Poppy Delevingne

Poppy Delevingne na zabavi Formule 1, prošli vikend u Cannesu, nosila je laganu haljinu bez nakita - jednostavnost je ponekad najbolja!

lais ribeiro elle magazine nagi saki 08

Lais Robeiro donosi navy priču, s daškom sportskog stila za Elle US. Styling je potpisao David Vandewai, a fotografiju Nagi Sakai. Make-up: Rie Omoto, frizure: David von Cannon.

gracie carvalho james macari cosmo june 15 07

Gracie Carvahlo je sportska ikona na plaži - bijele stvari osvježite neon detaljima, predlaže stilistica Aya Kanai. Rezultat: super stylish kombinacije za akciju! Fotografiju potpisuje James Macari za Cosmopolitan US. Morsku frizuru slagao je Martin Christopher Harper, a brončani make-up osmislio Eric Polito.

alyssa miller xavi gordo elle spain june 2015 04

Alisa Miller podsjeća na divu iz osamdesetih - kratki čipkasti top i vruće traper hlačice super su spoj! Fotografiju za Elle Spain potpisuje Xavi Gordo.

 

gracie-carvalho-james-macari-cosmo-june-15-03gracie-carvalho-james-macari-cosmo-june-15-09kate-king-fabio-bartelt-harpers-brazil-may-2015-05lais-ribeiro-elle-magazine-nagi-saki-07