Username *
Password *
Remember Me

Skoči, pa reci hop! Tako nekako. I to sa stilom, baš kako to radi opaka Regina Feoktistova na novim fotografijama za magazin 'How to spend it'.

Skakala je, u super cool sporty komadima ispred objektiva Andrewa Yeea, po vodenim (ali ne i razvodnjenim!) stilskim idejama Damiana Foxa.

Inspiracija? Sve prisutniji sportski elementi u novim kolekcijama, a ove sezone prvenstveno su to scuba odijela. Puno vode i malo bronzera. Ona je aktivna, voli more i sve što dolazi s njime.

Pitate li se možda zašto tu ti sporty komadi postali toliko IN? Kao prvo radi naprednih materijala i potrebe dizajnera da konačno pogledamo budućnosti u oči. Ne samo da su sintetičke tkanine sve lakše, kvalitetnije i udobnije, već nam se i život pretvorio u svakojako jurcanje. Bilo to na posao, na trening, na kavu. Na sve strane.

Minute idu, ne smije nam niti jedna budalasta sekunda prokliziti kroz prste (sa žutim noktima!). Brzina je opaka maćeha, nikad & nikuda ne stižemo na vrijeme. Zato su tu sportivo kreacije koje i u najbrutalnijoj varijanti izgledaju kao da znamo kojim se sportom bavimo i kuda idemo. I ne samo to – sporty komadi uistinu nam daju jedan futuristički štih.

A to su uske linije, kroj opsjednut geometrijom, jednostavne boje i super izdržljive tkanine. Ovo je novo vrijeme i vrijeme je za novi stil. Koji u svakom slučaju naglašava naš potencijal, pa (o)visio on samo o sintetičkom koncu.

Kako je stari Isaac Newton zaključio: svaka akcija ima reakciju!

sport 2sport 1sport 3sport 4sport 5sport 6sport 7sport 8sport 9

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.