Username *
Password *
Remember Me

- Kad slikate ljude u boji, slikate njihovu odjeću. Ali kad ih slikate u crno-bijeloj tehnici, slikate njihove duše - izjavio je pisac Ted Grant. Tu su moć ovih dana iskoristili brojni autori, skrenuvši pažnju upravo na emotivan moment fotografije - Cate Blanchett snimio je Steven Chee, Diane Kruger stala je pred objektiv Martina Lidella, Norman Jean Roy autor je CB fotografija glumice Elizabeth Banks, a snažan izričaj bez boje predstavljaju ove sezone i kampanje Calvin Klein Jeans te Versus Versace (foto: Collier Schorr). Uistinu, ima nešto posebno u fotkama bez boje - otkrivaju karakter, podvlače izraze i kao da još bolje oblikuju emocije na licima protagonista.

rs 634x816 150513095608 Cate Blanchett variety cover.ls.51315

Karizmatičnu Cate Blanchett vidjeli smo u brojnim filmskim, ali i modnim ulogama - jedna od ikona red carpet stila pred objektivom Stevena Cheea (za Variety) dolazi u jednostavnom, estetski pročišćenom izdanju. I bijeloj vesti.

Diane Kruger Grazia France 2015 04 662x846

Cateina kolegica Diane Kruger također je poznata po odličnim kombinacijama, drži se klasike s pomakom, a ovoga puta to su rokerski prsluk, minica i srebrne štikle. Kosa - razbarušena, prirodna. Foto: Martin Lidell za Graziju France.

 

elizabeth banks allure cover shoot 06

Elizabeth Banks donosi dašak starog holivudskog glamura u CB fotografiju - u večernjoj kreaciji snimio ju je Norman Jean Roy, za Allure.

 

holie may versus versace fall winter 2014 2015 campaign ben toms


Nova kolekcija za Versuse Versace prava je slika i prilika pankerske grunge varijante koja neodoljivo podsjeća buntovni London: frajerice i frajeri stali su u opake poze za fotografa Colliera Schorra. Super komadi uključuju kožne jakne, uske hlače, zakovice i sve ostalo što modu čini alternativnom...

 


Lara Stone Calvin Klein Jeans Summer 2015 Ad Campaign 002 800x1087

Lara Stone za Calvin Klein Jeans - uz bijeli sportivo stil, manekenka donosi najbolji pogled na modni svijet minimalizma koji uspješno egzistira unatoč brojnim šarenim trendovima.

 

Lara Stone Calvin Klein Jeans Summer 2015 Ad Campaign 001 800x1087

cate-blanchett-variety-1-640x360holie-may-versus-versace-fall-winter-2014-2015-campaign-ben-tomsVersus-Versace-FW15-Campaign fy1Versus-Versace-FW15-Campaign fy2

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location