Username *
Password *
Remember Me

Ovih dana pojavile su se neke drugačije, neobične i zabavne kampanje za modne brendove – 86-godišnja Baddie Winkle zvijezda je brenda Dimepiece, + size modeli smiju se s reklame za marku donjeg rublja Lane Bryant, dok je jedan stari vintage kauč u fokusu brenda Gucci. Što se tiče Guccija, ovo je prva kampanja pod vodstvom novog kreativnog direktora Alessandra Michela, nakon Fride Giannini koja je promovirala mnogo glamurozniji, jedan VIP svijet luksuza i savršeno sjajne kože. Ovo je zaokret koji donosi malo običniju sliku od one prošle, baš kao što su prije spomenute kampanje zabavne i - više svakodnevne.

dimepiece campaign baddie winkle04

Baddie Winkle snimio je Nikko La Mere u Kaliforniji, baka nosi badiće, majice, i kaftane, idealne za ljeto, bez obzira na dob. Stealing your man since 1926. – poručuje Baddie na društvenim mrežama!

lane bryant imnoangel lingerie campaign01

Ashley Graham, Marquita Pring, Candice Huffine, Victoria Lee, Justine Legault i Elly Mayday snimila je Cass Bird – cure predstavljaju najnoviju kolekciju donjeg rublja za brend Lane Bryant. Tag je #ImNoAngel.

 

gucci pre fall 2015 ad campaign01

Julia Hafstrom i Alexandra Elizabeth Ljadov pojavljuju se u za Gucci neobičnom interijeru: nova sezona najavljuje promjenu smjera u stilu ove prestižne talijanske modne kuće. Minimalizam je privlačan, naglasak je na torbicama i haljinama.

gucci pre fall 2015 ad campaign02

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location