Username *
Password *
Remember Me

Podsjeća na šećernu vatu, bombone i djetinjstvo. No, ona nije lutkica. "Think - pink" je new age buntovnica s nježnim profilom. A glumi u novom cool editorijalu iz svibanjskog broja Numéro, Tokyo.

charlotte free1

Model Charlotte Free porozila je od glave do pete i stala pred objektiv Erica Guillemaina.

Romantika ima jednu novu dimenziju, onu punkersku, iako se čini da su te dvije stvari nespojive. Činjenica je da se stilovi u posljednje vrijeme bahate pa se petljaju u svoju modnu konkurenciju: punk & bunt je u pravilu suprotan ženstvenosti & romantici. Barem u modi. Pa su se tako te dvije krajnosti spojile na nekim drugim mjestima, baš kao što se linije koje idu u krug opet na kraju nađu.

Ova je Pink lady jedan začarani krug roze boje i njezinih pastelnih kolegica, neodoljiva modna priča koja zove na igru i dokaz da svaki stil u sebi, barem u ovom novom mileniju, u sebi ipak nosi nešto buntovno. Samo što ga moramo naći, odnosno iskombinirati.

No, neka vas ne brinu te stilske zavrzlame – moda je maska koju s lakoćom možemo moderirati po želji i napraviti da izgleda kao nešto banalno poput one slatke i pufaste šećerne vate…

Kreativno vodstvo: Akari Endo - Gaut
Make - up: Asami Taguchi
Kosa: Leonardo Manetti

charlotte free2charlotte free3charlotte free4charlotte free5charlotte free6charlotte free7charlotte free8charlotte free9

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location