Username *
Password *
Remember Me

TKO? Karlie Kloss, Lisa Cant, Darla Baker i Katie Fogarty u editorijalima za američki Vogue, Harper's Bazaar i Blackbook. Cure nose koktel stilova, neodoljivo luckaste i cool kombinacije i prezentiraju nam nove trendove. Koji kažu: zaboravite sva pravila koja ste do sada pratili.

DAMICE su svoje fine haljine iz pedesetih nadogradile tetovažama i kosu ofarbale u ružičasto. Od svega prave dramu i krše stilska pravila. Smatraju da je samo eklektičnost put prema osobnom stilu. One miješaju i u tome su majstorice. Baš ih briga! 

Katie Fogarty za Blackbook, snimio Jason Kim

katiefogartyblackbookapril20121katiefogartyblackbookapril20123katiefogartyblackbookapril20124katiefogartyblackbookapril20125katiefogartyblackbookapril20126rockabillysleevetattookatiefogartyblackbookapril20123katiefogartyblackbookapril20127

Lisa Cant & Darla Baker za Harper's Bazaar Singapore, snimio Simon Upton

fruity4fruity1fruity2fruity3fruity5fruity6

fruity7

Karlie Kloss za američki Vogue, snimio Mario Sorrenti

karlie american vogue 1karlie american vogue 2karlie american vogue 3karlie american vogue 4karlie american vogue 5karlie american vogue 6

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.