Username *
Password *
Remember Me

Nježno romantično donje rublje Yamamay, torbice dizajnerice Diane Viljevac, haljine modne kuće Nebo i elegantni modeli Högl cipela ovih dana predstavljaju nježnu paletu tonova od pješčanih do neodoljive zlatne. Sada je pravo vrijeme da stil začinite jednom od ovih diskretnih nijansi, ili da se oduševite zlatnom koja pristaje svim tipovima – od plavuša do brineta.

08 0165

Yamamay kolekcija za proljeće donosi pravi val svježine, odišući ljepotom, mirisima, okusima i bojama najsenzualnijeg razdoblja u godini. Ključne karakteristike kolekcije su privlačnost i osobnost, nježne boje za tople proljetne dane, zadivljujući uzorci i linije koje najbolje nadopunjuju stil.

Hogl revija 6 cr

Högl Storeu se u petak skupilo mnogo poklonica ovog renomiranog austrijskog brenda i  uživalo u modnoj reviji na kojoj je predstavljena fenomenalna kolekcija za proljeće/ljeto. Uz cipele predstavljene su i nove kreacije modne kuće Nebo. - Högl Shoe Fashion već dugi niz godina ima tvornicu u Varžadinu i jedan dio u procesu proizvodnje ovih prekrasnih cipela događa se upravo tamo. Dakle, u 80 trgovina diljem svijeta uspješno se prodaju kolekcije u koje je ugrađen i djelić hrvatske vještine i znanja - istaknula je voditeljica Högla za Hrvatsku Sanja Faber. (foto: Ines Ličina)

p1 cr

Svaki model Diane Viljevac je unikatan i limitiran i izrađen od birane i najfinije kože. Model torbe dolazi u nekoliko ženstvenih tonova s kombinacijom zlatnog ili hladno sivog metala. - Nakon  5 godina rada, nekako je došlo samo od sebe da proširim ponudu – ističe Diana - uvijek sam kao tipično žensko bila luda za torbicama, te sam pomislila kako bi bilo dobro da napravim kvalitetnu žensku torbu koja je nosiva i u dnevnoj i svečanijoj varijanti.  Mjesecima smo radili prototipe i konstrukcijski rješavali probleme kako bi  torba bila savršena - .

k1 cr

 

Viljevac-Galic print 01 cr

Foto: Jelena Balić
Model:  Tatjana Galić (Talia Models)
Make up: Kristina Pavlov
Frizura: Salon Teuta
Nakit: Iva Viljevac Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location