Username *
Password *
Remember Me

Lepršave haljine, jedan od vodećih krojeva sezone, isprobale su ljepotice Sasha Luss i Fei Fei Sun – radi se o predivnom stilu pod utjecajem bogatog bohemian izričaja iz sedamdesetih. Tu su i kožne čizme koje vole maxi forme, kao i štikle za noćne izlaske za fino podcrtanu ženstvenost. Sashu je Terry Richardson snimio za Harper’s Bazaar US, dok je Fei Fei Sun za kineski Vogue stala pred kameru Nathaniela Goldberga.

fei fei sun by nathaniel goldberg for vogue china march 2015 7

Romantika je idealan začin sezone, ženstvenost je naglašena, no na jedan casual način, sve skupa podsjeća na trenutke odmora i bijeg na neku od egzotičnih destinacija… Stilisti Daniela Paudice i Gorge Cortina, zaslužni za kombinacije Sashe i Fei Fei, predlažu dodatke poput dugih ogrlica i zlatnog nakita, koji dodatno naglašava bogatstvo motiva i uzoraka jer ovaj stil naprosto obožava eklektične detalje. Boje su ovdje majstorski odabrane - hipi haljine poznate su po upečatljivim, apstraktnim likovno snažnim uzorcima.

sasha luss terry richardson harpers bazaar us march 2015 1

fei-fei-sun-by-nathaniel-goldberg-for-vogue-china-march-2015-6

sasha-luss-terry-richardson-harpers-bazaar-us-march-2015-4fei-fei-sun-by-nathaniel-goldberg-for-vogue-china-march-2015sasha-luss-terry-richardson-harpers-bazaar-us-march-2015-5

fei-fei-sun-by-nathaniel-goldberg-for-vogue-china-march-2015-1sasha-luss-terry-richardson-harpers-bazaar-us-march-2015-6sasha-luss-terry-richardson-harpers-bazaar-us-march-2015-7sasha-luss-terry-richardson-harpers-bazaar-us-march-2015-8sasha-luss-terry-richardson-harpers-bazaar-us-march-2015-10

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.