Username *
Password *
Remember Me

Osim boja, proljetna moda nudi i mnoštvo tekstura – dizajneri se igraju oblicima i formicama, nudeći naodoljivu igru tkanina. Eklektično je jako atraktivno, naročito ako se kombinira više komada drugačijih motiva, na primjer kaput sa zgužvanim rukavima, suknja sa cvijećem i karirana košulja. Na ovu divnu kreativnu igru poziva i novi editorijal za Elle Italia, s modelom Maud Welzen u glavnoj ulozi.

maud welzen by david burton for elle italia march 2015 5

Sve su boje dobitne pa ovo proljeće očekujemo rascvjetale tkanine i niz motiva, ističe stilistica Carola Bianchi, a inovativno kombiniranje statement komada, od koji je svaki poseban za sebe, dobrodošla je formula. Ne samo za večer, već i za dan. Na primjer, imate li neki omiljeni jednostavan komad, nadogradite kombinaciju zanimljivim hlačama i košuljom, te jednobojnim cipelama, zaobiđite crnu i poigrajte se modom na jedan osvježavajući način!

maud-welzen-by-david-burton-for-elle-italia-march-2015 1maud-welzen-by-david-burton-for-elle-italia-march-2015 2maud-welzen-by-david-burton-for-elle-italia-march-2015 3maud-welzen-by-david-burton-for-elle-italia-march-2015 4maud-welzen-by-david-burton-for-elle-italia-march-2015 6maud-welzen-by-david-burton-for-elle-italia-march-2015 7maud-welzen-by-david-burton-for-elle-italia-march-2015 8maud-welzen-by-david-burton-for-elle-italia-march-2015 9