Username *
Password *
Remember Me

Editorijali su se naveliko posvetili otkrivanju proljetnih trendova - jedan od najljepših objavljen je u brazilskom izdanju magazina Marie Claire, gdje Marcelia Freesz pokazuje koloristički boom i super-osvježenje.

marcelia freesz by nicole heiniger for marie claire brazil february 2015 6

Fotografiju potpisuje Nicole Heiniger - na Marceliji se ističe snažan, statement nakit, ali i zabavni modni dodaci poput šilta, šilterica, raznih šešira… Proljetno-ljetna moda očito voli osamdesete, vrijeme glasnih ukrasa i pravila više je više. Od motiva tu nema kog nema - od morskih zvijezda, preko mega ringova i lančanih reakcija, do kristalne čarolije. I boje su sočne, jer hrabri dugini tonovi na suncu izgledaju još egzotičnije!

marcelia-freesz-by-nicole-heiniger-for-marie-claire-brazil-february-2015-1marcelia-freesz-by-nicole-heiniger-for-marie-claire-brazil-february-2015-2marcelia-freesz-by-nicole-heiniger-for-marie-claire-brazil-february-2015-3marcelia-freesz-by-nicole-heiniger-for-marie-claire-brazil-february-2015-4marcelia-freesz-by-nicole-heiniger-for-marie-claire-brazil-february-2015-5marcelia-freesz-by-nicole-heiniger-for-marie-claire-brazil-february-2015-8marcelia-freesz-by-nicole-heiniger-for-marie-claire-brazil-february-2015

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.