Username *
Password *
Remember Me

Jackie O., Grace Kelly, Audrey Hepburn... sve one imale su TAJ stil. Damski. Uglađeni & fini. Nonšalantna elegancija i nisam-se-sređivala-look nego mi je sva ta gracioznost urođena, hvala na pitanju.

To je stil damice koja može biti i druga i treća, ali uvijek izgleda kao da je prva.

Doduše gospođa Obama malo je pomaknula granice i u look „prve dame“ uvela boje i trendovske elemente. No, on i dalje živi u svojemu pomalo konzervativnom obliku i baš ne pomiče granice (niti mu je to smisao), već se drži nekih pravila koja će nas u trenu pretvoriti u „dame sa stilom“.

Nekada su ga nosile samo bogate supruge, danas fine poslovne žene. Ili one koje tako žele izgledati. Ili one koje jednostavno moraju, radi neke prilike ili prigode, odati dojam uglađenosti i jednostavnosti.

Bez greške i bez imalo sumnje, tu su i krojevi nježno, ali sigurno laskaju ženskoj figuri. Iako ne obiluje detaljima i ukrasima, stil prve dame karakteriziraju dobri materijali i oni koji se tako predstavljaju.

Finoća je nezaobilazna, a lako ga možete isfurati i uz pomoć svilene marame ili primjerice salonki boje kože kakve fura Angelina Jolie.

Kosa i make – up u ovim stilskim uvjetima naprosto moraju biti uredni, nema tapirane kose i velikih uvojaka. Damski must have: zalizana pundža smještena nisko, poput onih koje nose balerine, razdjeljak na sredini, a na raspuštenu – tanki rajf. Bez puno gela ili laka. Make – up: savršeno definirane nježno crvene ili ružičaste usne, plus malo maskare i jedva malo rumenila čija je nijansa u skladu s bojom ruža.

Nema tu nekih posebnih trendovskih obilježja. Ok, možda tek košuljica s cvjetnim printom ili pencil skirt s volanom oko struka... No, svaki od tih elemenata mora biti u službi elegancije - ona je glavni adut gracioznoga stila „prve dame“.

Ovaj je stil potpuno klasičan. Stoji u vremenu, siguran i nepromjenjiv. Ne otkriva previše. No, možemo se osloniti na njega kad god nam zatreba. U svakom trenutku.

Komentari (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

Joj, super su mi torbice sa slika, pogotovo roza Dolce&Gabbana i Bulgari.
Može neki post sa sunčanim naočalama, novim kolekcijama naočala? Trebam nešto za ovo proljeće/ljeto

 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location