Username *
Password *
Remember Me

Manekenka koja je u šezdesetima sudjelovala u modnoj revoluciji, te postala ikona beauty stila koji živi i danas, pojavljuje se u novom Harper’s Bazaar Mexico:Twiggy je savršeno odglumila Esther Heesch koja svojom pojavom, kratkom kosom i velikim očima nadrealno podsjeća na svoju bivšu kolegicu.

esther-heech-twiggy-sixties-style06 cr


Ključni elementi šezdesetih, godina kad su na modnu tapetu došle mikro minice, kratke frizure, bubi kragne i make-up s mnogo olovke za oči i ekstra puno maskare, još su uvijek u trendu - ovo je jedan od onih stilova koji svake sezone nanovo oduševljava vodeća modna imena, pa svako malo zagrebu po izričaju koji je vladao punu dekadu. U ono vrijeme trendovi se nisu tako brzo mijenjali, bili su upečatljivi, specifični, detaljno definirani.
Odličan make-up potpisuje Giorgio Pambianchi, jednako fantastičan styling Elisa Nalin, a sve je to, pomalo psihodelično kako i pristaje šezdesetima, fotografski zabilježio Xevi Muntané. Kosu je dobro prilagodio Vincent de Moro.

 

esther-heech-twiggy-sixties-style01 cresther-heech-twiggy-sixties-style02 cresther-heech-twiggy-sixties-style03 cresther-heech-twiggy-sixties-style04 cresther-heech-twiggy-sixties-style05 cresther-heech-twiggy-sixties-style07 cresther-heech-twiggy-sixties-style08 cresther-heech-twiggy-sixties-style09 cresther-heech-twiggy-sixties-style10 cresther-heech-twiggy-sixties-style11 cresther-heech-twiggy-sixties-style12 cresther-heech-twiggy-sixties-style13 cresther-heech-twiggy-sixties-style14 cresther-heech-twiggy-sixties-style15 cresther-heech-twiggy-sixties-style16 cresther-heech-twiggy-sixties-style17 cresther-heech-twiggy-sixties-style18 cresther-heech-twiggy-sixties-style19 cr

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.