Username *
Password *
Remember Me

Jasne boje i kompaktno šarenilo neke su od najzabavnijih modnih tema sezone: obradila ih je ekipa u magazinu Glamour, nudeći hrabre kombinacije za svakodnevne stilske avanture. Manekenka Loulou Robert isprobala je kombinacije s potpisom Kenzo, Just Cavalli, Sportmax i definirala veselu i eklektičnu formulu koja suzbija sivilo, monotoniju i jednoličnost modne ponude.

loulou-robert-model06 cr


Fotograf Jean François Campos i stilistica Sarah Cobb za ovu su modnu dramu napravili jednostavan set, kako bi roba mogla propisno zabljesnuti, dok su svojom kreativnošću ovu foto-priču obilježili i vizažistica Justine Perdue, te stilistica kose Kenna. Predlažu zabavne kombinacije hladnjikave ljubičaste i vruće narančaste, dok će vatrena crvena podići svaki, pa i najzimogrozniji outfit. Boje podižu raspoloženje - poslužite se kolorterapijom u vlastitoj režiji!

loulou-robert-model01 crloulou-robert-model02 crloulou-robert-model03 crloulou-robert-model04 crloulou-robert-model05 crloulou-robert-model07 crloulou-robert-model08 cr

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location