Username *
Password *
Remember Me

Nove tehnologije svakako su dale vjetar u leđa ovom ludom trendu i potencirale koloristički boom u svijetu make-upa.

Masnjikave, kompaktne, visoko pigmentirane teksture osvojile su svijet ljepote i dale nam naslutiti da ćemo se uskoro igrati bojicama i to konkretnim. Gustoća je novi "must", a jasno definirana boja na licu novo pravilo.

No ni manikura nije daleko. Osim što su nijanse sve luđe i ljepše, street style je iznjedrio trend noktiju u više boja. Za cure koje ne znaju savršeno napraviti posebnu manikuru ili jednostavno nemaju vremena, a žele nešto drugačije, to je odgovor. Svaki nokat u drugoj boji.

Donosimo vam fotke iz kampanja i modnih editorijala – gdje se lijepo vidi kako je ljepota za summer 2012 totalno u boji. Ima neku novu snagu, pozitivnu energiju, ali i visoku dozu ženstvenosti. Retro stilovi koji nas okružuju kao da su pojačani - nekim novim nijansama.

Svaki je stil podcrtan i definiran jednom od boja: one ga čine novim, posebnim.

Vizažisti i stilisti su otišli korak dalje: make-up ove sezone snažno ističe svoju umjetničku i beskompromisnu stranu, a kreativci su se opustili i stvorili čudesne i poželjne kombinacije… (gore foto by Marcus Ohlsson za Vs. Magazine S/S 2012)

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.