Username *
Password *
Remember Me

Blizanke Miranda i Elektra Kilbey-Jansson, članice popularnog dueta Say Luo Luo, obožavaju izlaske, ne samo kad rade, već i kad idu u vikend provod: a kakav stil onda nose otkrivaju u novom britanskom izdanju magazina Vogue.

say-lou-lou-photoshoot08 cr


Tom su prilikom isprobale novu H&M kolekciju koja se super slaže s njihovim izričajem jer Miranda i Elektra nose kreacije inspirirane sedamdesetima i svjetlima disko reflektora. Među omiljenim krojevima su jakne sa šljokicama, krznjaci, kožni komadi, dobre štikle i haljine s perlicama. Fotografije je za Vogue napravio Sergi Pons, a styling je za cure odlično složiča Camilla Pole. Kako se bliži kraj godine i vrijeme zabava, brojne modne kuće nude linije isključivo za noćne izlaske, pa nas čeka vrijeme šljokica, perja, čipke i super zabavnih krojeva!

say-lou-lou-photoshoot10 cr

 

 

say-lou-lou-photoshoot01 crsay-lou-lou-photoshoot02 crsay-lou-lou-photoshoot03 crsay-lou-lou-photoshoot04 crsay-lou-lou-photoshoot05 crsay-lou-lou-photoshoot06 crsay-lou-lou-photoshoot07 cr

say-lou-lou-photoshoot09 cr

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.