Username *
Password *
Remember Me

Uz sveukupnu modnu oduševljenost spotivo stilom, koja je posljednjih sezona fino kulminirala, vesta je, kao bazičan odjevni predmet, osvanula u samom vrhu top komada ove jeseni. Radi se o onim klasičnim vesticama koje nas podsjećaju na školu, faks, britanske dame i američku gospodu. Amerikanci bi ih nazvali preppy, mi govorimo ponekad da su štreberski, hipsterski ili čak geekovski. No, kako joj god tepali, vesta ili vestica je svakako jedan od onih komada koji u ženskoj garderobi ima pošteno zasluženo mjesto.

j-crew-fall-winter-2014-sweaters03 cr


Kad je u tonu lavande, vrlo je nježna i odaje romantičan stil, a kad tu istu vesticu ukrasite nakitom sa zakovicama, lancima i kristalima, ona dobiva super buntovan izgled. Zapravo je ovaj bazičan komad jedan od onih kojima ćete lako manipulirati - ako je ispod košulja, sve skupa može izgledati vrlo poslovno, uglađeno, a ako je nosimo na traperice, onda će tu dobro doći i neki karirani šal, komad velikog nakita i slično. Pokoju dobru, kvalitetnu vestu dobro je uvijek imati u ormaru, pravo je i jednostavno rješenje kad se ide na sastanak, ispit, razgovor za posao… Oni će je ležerni čak skombinirati s trenikom, pa zašto ne? A kad ide u provod, mala će vesta dobro izgledati uz minicu, usku i suknju A-kroja. Plus, naravno, štikle životinjskog uzorka. Wow.

Na fotografijama: predivni prijedlozi modne kuće J. Crew, na modelima Malaika Firth i Anais Mali.

j-crew-fall-winter-2014-sweaters01 crj-crew-fall-winter-2014-sweaters02 crj-crew-fall-winter-2014-sweaters04 crj-crew-fall-winter-2014-sweaters05 crj-crew-fall-winter-2014-sweaters06 crj-crew-fall-winter-2014-sweaters07 crj-crew-fall-winter-2014-sweaters08 crj-crew-fall-winter-2014-sweaters09 crj-crew-fall-winter-2014-sweaters10 crj-crew-fall-winter-2014-sweaters11 cr

Komentari (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

obožavaam veste
pogotovo ovakve jednostavne komade, koje samo nabacim na sebe, bez obzira koji je dan :D
i uvijek izgleda super

 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location