Username *
Password *
Remember Me

Pored rajfova, ukrasa i girlie ukosnica, police omiljenih dućana krasi i razno umjetno cvijeće: ovu su modnu situaciju prenapuhali u Sunday Times Australia i osmislili preslatku foto-priču o najljepšem jesenskom buketu! Model Amy Finlayson odjevena je u tonove ružičaste i lavande, a u prvom su planu mega latice, čije kreacije potpisuje floristica Rebecca Grace.

flowe-fashion-sunday-times01 cr


Ovu vrtnu zabavu objektivom je zabilježila Chantel Concei, a styling i dizajn seta potpisuje Teagan Sewell. Kosu je u cvijeće upetljala Lisa, a make-up odradila Hendra. Ovakve teme prava su inspiracija - ono što je prije nekoliko sezona počelo s krunama Dolce & Gabbane, sada se nastavlja cvijećem koje se nosi kao dnevni nakit za kosu, pa makar i diskretan, ili čak čitav niz latica za navečer. Tome su pripomogle i brojne kreativne blogerice koje kosu sputavaju upravo ovako romantičnim detaljima. Koji  neće uvenuti!

flowe-fashion-sunday-times02 crflowe-fashion-sunday-times03-774x1200 crflowe-fashion-sunday-times04 crflowe-fashion-sunday-times05 crflowe-fashion-sunday-times06 crflowe-fashion-sunday-times07-774x1200 cr

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location