Username *
Password *
Remember Me

Idemo malo pričati o crnoj. Možda imate dojam da je ovo proljeće „all about colors“? Neeee... dizajneri nisu zaobišli (ne)boju u kojoj se često skrivamo i tepamo joj puno, puno.

Crna se itekako nalazi u kolekcijama za ljeto 2012. Ta naša dramatična suputnica sinonim je za zimu, ok, i naveliko je zastupljena i u kolekcijama za jesen 2012 / 13, ali ona ima pravo živjeti i kad je vruće. I zaživjeti.
Pa kako bismo izdržali cijelo ljeto bez crnih stvari? Nikako. 

Haljine, čizmice, štikle. Sakoi, jakne, suknje. Svi ti elementi obojani su u najtamniju i imaju prizvuk finoće, pa se čini kao da su crne ljetne kreacije nešto više „fancy“ od zimskih.

Istina, crni komad uz puno kože i ljetni feeling djeluje mnogo ekskluzivnije. Sanjarimo o toplom povjetarcu, malo sunca na kraju dana i crvenom koktelu. Tako, došlo nam je. Pa vas uvlačimo u naše snove i nudimo „all black look“. Crna je naša prijateljica, u njoj se osjećamo OK, ona nas bodri u svakom trenutku.

Crveni je i ruž za usne, uz malo maskare i sjaja na obrazima. Zalizana frizura, hrpa ogrlica i tamno plavi nokti. Seksi štikle. Baš je lijepo što ljeto tek dolazi...

Foto: prshost, tooklookbook
Komentari (2)

  1. nail crazy

evo moje boje :-D
doduše, liti koketiram s bijelom, ali crna je moja prva ljubav :-D

  Attachment
 
  1. Martttina

Napokon da je i crna hit, a ne samo ziher.

  Attachment
 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location