Username *
Password *
Remember Me

Šešir joj daje tomboy look, a suknja onu vintage & girlie notu: prekrasna nova foto-priča nastala za Elle Portugal donosi nam simpatičan trend za kiše jesenje, a predstavlja je Line Brems. Tu su svi sastojci za zabavan stil - masa detalja, boja i motiva, kao što su krzneni šalovi, pelerine, točkaste suknje i ona atraktivna stilska igra kroz kombiniranje večernjih komada u dnevnim kombinacijama. Zašto ne ponijeti satenski haljetak na traperice?

ELLE PORTUGAL 15

Smjelu modnu formulu vežemo uz dobrodošle street-style trendove koji žive kroz spajanje naoko nespojivog, da bi se na kraju rodio zanimljiv i inovativan koloristički kaos. S ravnim cipelama, kojima se daje ove sezone mnogo prostora na policama omiljenih dućana... Fotografije je radio Kal Griffig, styling Michelle Duguid. Kosu je ispod šešira smjestio Lyndell Mansfield, dok je make-up, s naglaskom na blistav ten i naglašene obrve napravio Andrew Gallimore.

ELLE PORTUGAL 3

Šešir, kao jedan istinski pripadnik starinskih stilova i vječan detalj za dame i gospodu, ove jeseni pojavljuje se u masculine izdanju, podsjećajući na pedesete. Fino kontrastira ženstvenim kreacijama i uvlači se u svijet odijevanja na poslovnom ali i večernjem planu. Da, ispod njega sve je zabavnije!

ELLE PORTUGAL 1ELLE PORTUGAL 2ELLE PORTUGAL 4ELLE PORTUGAL 5ELLE PORTUGAL 7ELLE PORTUGAL 11

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location