Username *
Password *
Remember Me

Nakon što su dizajneri predstavili svoje omiljene čupavce, na red su došli i editorijali - novi set stylinga iz magazina Red, iz leće Maxa Abadiana, donosi nam vrlo raskuštranu priču. Manekenka Sam Rayner, u zanosu plesnih poza, isprobala ih je sve: kapute velike i male, široke i uske, s detaljima od krzna i one dugodlake... Spominju se velika imena poput Prada, Emporio Armani, Ralph Lauren.

wild-fur-fashion-fall01 cr

Mnogi se dive dimenzijama koje su ovi krojevi spremni proizvesti, no ne samo tome, već i neodoljivoj igri krznene teksture. Uglavnom se ovdje radi o umjetnom krznu jer tehnologija je našla načine kako oponašati ljepotu onog pravog. Ovdje su ove zabavne jakne i detalji spojeni s niskim cipelama. Koje su posljednjih sezona postale super-hit, dolaze u vrlo zabavnim, pa i glam varijantama. Negdje atraktivnošću konkuriraju onima s potpeticom, pa ako vam se ne da, i ravne su ljepotice idealan moment večernje kombinacije. Frizure za editorijal u magazinu Red slagao je Ben Cooke, a make-up odradio Silver Bramham.

wild-fur-fashion-fall02 crwild-fur-fashion-fall03 crwild-fur-fashion-fall04 crwild-fur-fashion-fall05 crwild-fur-fashion-fall06 crwild-fur-fashion-fall07 crwild-fur-fashion-fall08 crwild-fur-fashion-fall09 crwild-fur-fashion-fall10 cr

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.