Username *
Password *
Remember Me

Još jedna ljepotica pokazala je svoje pravo lice – sunce je ponosno obasjalo svijet mode i žuta je dobila glavnu ulogu. Nakon duge i sivo - bijele zime, netko nam je poklonio suncokret u punom cvatu. 

Žute su torbe, haljine, cipele. Ukrašene vezom, mašnama, velikim volanima. Raskošne su i romantične. Novi vrli svijet nalazi se na sunčanoj strani i sjaji silnom snagom.

Kako nositi nešto tako snažno i upadljivo? Modni dodaci u boji sunca „upgrade“ su za svaku kombinaciju. Dnevnu i noćnu. A haljina u neodoljivoj nijansi limuna savršeno izgleda sljubljena s preplanulim tenom – nešto što ćemo također s guštom nositi ove sezone. Žuti nakit je sooo cool: baca neku novu svjetlost na lice!

Kad nam dosade pasteli, prebacit ćemo se na yellow – strong. Koja tu i tamo prelazi u zlatnu. I to je ok. Zlaćane nijanse svako su ljeto u top 5: dizajneri znaju kako nas uljepšati.

Ove dvije boje, u kojoj god se situaciji našle, svakako preuzimaju inicijativu. Na to uvijek možete računati. Radilo se o poslovnom odijelu ili lepršavoj haljini. U kombinaciji s crnom, žuta je snažnija nego ikada, dok zlatna naglašava dubinu tamnih nijansi i svoj divan sjaj.

Crni smokey žutoj će haljini dati dozu punka, a zlatnoj dašak glamura.
A crvene usne ? O, da. Rezultat – totalna femme fatale!

Foto: tooklookbook, prshots