Username *
Password *
Remember Me

SAVRŠENO zabavan i cool modni mix donose dva editorijala iz novog ruskog Harper'sa. Moda je komična i zna se šaliti na svoj račun. I to najbolje radi neobičnim printevima, suknjama ludih tekstura i nakitom koji izgleda kao dječje igračke.

Nije ovo nova fora – kontroverzna modna dizajnerica Vivienne Westwood već godinama tvrdi da modu ne treba shvaćati ozbiljno jer smo onda i mi preozbiljni... Ima logike. Kraljica punka više je puta objašnjavala kako je sve to jedna velika igra i mi smo velika / mala djeca. Pogledajte fotke i shvatit ćete da je u pravu. Da moda uistinu može biti zabavna.

KAKO su najednom kombinacije postale tako zabavne, izgrađene od naizgled nespojivih elemenata? Možda odgovor leži u pojavi velikog broja trendova koji zapravo ne egzistiraju sami za sebe već se njihova uloga ostvaruje tek u ovako neobičnim, drugačijim i zabavnim kombinacijama.

Također, cijeli taj veseli brod u more je porinuo veliki broj street style fotki koje su otvorile put prema nečenu drugačijem. Nečemu zabavnom i otvorenom za igru i stilske izazove koje sada hrabro prihvaćamo.

EKIPA
Foto: Natalia Alaverdian
Urednica: Natalie Joos
Make up: Maki H.
Kosa: by Domingo Quintero
Modeli: Constance Jablonski i Daga Ziober

Komentari (2)

Sviđa mi se ovaj pomalo šaljivi editorial
Slažem se da modu ne treba shvaćati preozbiljno i misliti da samo vrlo skupim krpicama možeš kupiti stil, Vivien je pravi primjer da treba biti i originalan

  Attachment
 
  1. nail crazy

Popeye, dalmatineri, cvike... super majce :-D

  Attachment
 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location