Username *
Password *
Remember Me

Njujorški tjedan mode koji ovih dana u Velikoj jabuci predstavlja trendove za ljeto 2015. otkrio je i neke luckaste manikure: show se nije pojavio samo na odjeći modnog brenda Libertine, već su publiku zabavljale i instalacije na noktima manekenki. Mikro kreacije osmislili su dizajneri poznate kozmetičke kuće CND.

libertine 3


Nije dovoljno samo da se vidi, već mora biti i super raskošno, potpisali su autori manikure koja je nosila snažne tonove i detalje poput resica i slova, perli i gumbića… Iako djeluje nepraktično za svaki dan, na ovim se pistama tijekom tjedna mode definiraju stilovi i trendovi za sljedeću sezonu, pa će i manikura sljedeće ljeto biti šarena. Nakon revija poput ove brojne kozmetičke kuće diljem svijeta rade planove upravo po zadanim parametrima, pa je za očekivati da će nam sljedeće ljeto servirati još zabavnije kreacije kad je o noktima riječ. Ipak, ovdje su ovi detalji nadogradili stil modne kuće Libertine koja je poznata po šarenilu i modnom buntu, miješanju svega i svačega. Uronite u kreativan svijet CND @ Libertine i dobro se zabavite!

Foto: image.net

 

libertine 4libertine 5libertine 6libertine 11libertine 12libertine 15libertine 16libertine 23libertine 24libertine 25libertine 26libertine 30libertine 31libertine 32libertine 33libertine 40

 

 

Komentari (2)

This comment was minimized by the moderator on the site

Imam gel na noktima i volim isprobavati razne boje, šare i kombinacije. Ipak, prikazane manikure su mi malo "too much" i mislim da su definitivno neprikladne za svakodnevno obavljanje bilo kakvih poslova

 
This comment was minimized by the moderator on the site

zanimljivo, veselo i odvazno. Mozda bih i ja sebi mogla nesto slicno napraviti, ali ne volim da mi ukrasi puno strse na noktu, jer radim na svojim prirodnim noktima i sa obicnim lakovima, tako da bi bilo cega previse otpalo vrlo brzo.

 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location