Username *
Password *
Remember Me

Slavni model Karlie Kloss nosi je na novom coveru nizozemskog izdanja magazina Vogue, Raf Simons je za jesensku Dior kolekciju osmislio posebnu paletu detalja koji krase samo jedno uho, a već su i ljetni trendovi najavljivali naušnicu solericu: ona je velika i moćna, druga joj ne treba!

karlie-kloss-vogue-netherlands-2014-cover 

Nosite li samo jednu naušnicu? Ovaj retro trend stigao nam je u paketu s osamdesetima, a prve su ga podržale slavne ljepotice poput Angeline Jolie i Emme Watson, da bi ga paralelno modni magazini i poznati stilisti krenuli primjenjivati u brojnim editorijalima. Kad se nosi jedna naušnica, radi se o nekom mega dizajnu, a ako je manji, onda je vjerojatno poseban, sjajan. Idealna podloga za tako nešto, ističe Vogue, je dolčevita, retro vesta koja svake jeseni kuca na vrata ormara. Ovoga puta ona je uska, vunena, pripijena, i treba joj nakit da je malo razveseli. No, ne previše, jedna naušnica bit će dovoljna! Uz ovaj stil idealna je frizura zalizana s jedne strane, tako da se nakit istakne. Možete čak kosu zaustaviti uz pomoć nekoliko ukosnica, čime stvarate pravu romantičnu vintage frizuru, ili čak od pola kose prema iza ispletite pletenicu!

Karim Sadli Vogue July 2014
Foto: Karim Sadli @ Vogue

 

dior cruise

Nježna elegancija @ Dior

dior cruise 2

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.