Username *
Password *
Remember Me

On se stvara u trenutku, u osobi, u osjećaju. Stil je kad jednostavno znamo da je to – to, iako nam netko kaže da to ne paše.

Stil je upravo onaj dio našega karaktera koji ima plan i njega se drži. Onaj dio nas koji zna da ima formulu koja je jedinstvena i samo moja.

Cure koje vidite na fotografijama imaju stila. One čak i u svakidašnjim komadima izgledaju posebno. To stil čini – on naglašava našu jedinstvenost. Ne moraju to biti neki ekstremi ili sezonski hitovi.

Stil se očituje u trenutku kad vidite neku torbu i točno znate kako ćete je nositi. Netko drugi će je odabrati u drugoj priči. Ali vi ste jedinstveni. Kao i oni. Stil se ne otkriva u dućanu s dizajnerskom robom, već doma, pred ogledalom. 

„Moj osobni stil“ je kad znate što vam dobro stoji i u čemu se dobro osjećate. I onda birate, a centar svega ste vi sami, a ne dizajner ili trend. Neopterećeni sezonom u kojoj se nalazite. Smjernice su super i one nas ohrabruju, no, kad vidimo street style blogove jasno nam je kao dan da je istinski stil ono što dolazi upravo iz osobnog pristupa modi. Ja biram, ja želim. Ovo hoću, ono neću. Ovo mi stoji, ovo mi ne stoji.

A do kuda ići? Koliko se usuditi?
Činjenica je da se s vremenom razvija i osobni stil. Nikada nemojte reći da nećete nositi leopard tajice – možda baš za godinu dana one budu vaš it komad.
Moda se mijenja, mijenjamo se mi, razvijamo, a time neke promjene doživljava i naš osobni stil.

Polako ali sigurno imamo više hrabrosti i opušteniji smo u svakodnevnom biranju odjeće, i naravno da su na to utjecali ti divni street style blogovi. Hvala im.
Često su to fotografije ljudi čiji stil i nema nikakve veze s trendovima. Ali izgledaju nekako posebno. I moderno. I sve na njima djeluje skladno. Oni su se usudili. Samo se treba opustiti i shvatiti da je robovanje trendovima ono što nas vrlo lako može sputati.

A to ne želimo. Želimo razvijati svoj osobni stil i uzimati od mode ono što nam se sviđa i što nas uzbuđuje. Bila to nova zelena torba, stare crvene štikle ili svilena marama iz maminog ormara.

Foto: Mr. Newton, face hunter, Phil Oh

Komentari (3)

  1. nail crazy

to je ono kad ja kažem, briga me što je moderno, ja nosim ono što se meni sviđa ;-D

  Attachment
 
  1. NaLu

Zavide mi što i vreću kaa navučem ona mi dobro stoji.
Niko ne zna nositi vreću tako dobro kao ja

  Attachment
 
  1. zeki-vu

za stil je važan stav i odabrati odjeću koja dobro stoji na tijelu, da odjeća nije niti preuska niti široka, nego prilagođena obliku tijela. Inače svi stilovi, svi dezeni i boje; ma sve prolazi

a ovaj komentar za vreću.... hahahaha YOU GO...

za stil je važan stav i odabrati odjeću koja dobro stoji na tijelu, da odjeća nije niti preuska niti široka, nego prilagođena obliku tijela. Inače svi stilovi, svi dezeni i boje; ma sve prolazi

a ovaj komentar za vreću.... hahahaha YOU GO GIRL!!!! to je stav

Pročitaj više
  Attachment
 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.