Username *
Password *
Remember Me

Geometrijski & čvrsti oblik ukrotio je torbe  –  nove ljepotice drže se pravilno. Furaju se na pravokutnik ili kockicu, ukrašenu „tek“ preslatkom kopčom. Ili ludom bojom!

Očito je – torba je evoluirala. Kako i ne bi kad se promijenio njezin sadržaj. Danas uvijek nosimo neki smartphone, I Pad, Galaxy tab i slično, pa nam treba konkretnija zaštita. Zato torba mora, molit ću lijepo, biti čvrsta i kompaktna. 

Ima još jedna stvar, tiče se ekologije. Nove tehnologije omogućile su stvaranje umjetne kože koja je vrlo kvalitetna i lijepa, izgleda gotovo kao prava. Taj i slični materijali idealna su podloga na kojoj dizajneri izražavaju svoje vizije, uz uvjet da ipak prate skladne kanone geometrije.

Neke su vas podsjetile na aktovke? To su samo lijepe poslovne torbe koje pokazuju da dress code ima i nježnije lice. Odnosno da bussiness modni dodaci mogu biti i atraktivni, i u boji, i s uzorkom.

Naravno, ne morate biti poslovna žena da biste nosile takve modele. Ne morate biti ni žena. Mnogi momci nose zanimljive torbe, ni oni više ne žele dosadne crne aktovke. Da, androgini stil, danas prisutniji nego ikad, srušio je neke barijere i kreativnost se prelila…

Naime, postane vam jasno kad pogledate street style fotke iz Milana tijekom muškog tjedna mode, ima ih. Sve vrvi od frajera s divnim torbama. A tako im dobro stoji, ti momci se stvarno znaju obući, kombinirati, kreativno se izražavati i sve to skupa nositi. Uostalom, to im je u genima, talijani imaju stila i to je to. Nego, krenite vi u razgledavanje naše galerije, ima tu puno modela u koje smo se zaljubili…

Foto: tooklookbook