Username *
Password *
Remember Me

Samo ako živite ispod kamena, ne znate da su ovo proljeće pastelne nijanse IN više nego u doba impresionista. Ok, to smo definirali, i ne brinite, obradit ćemo tijekom proljeća temu nježnog kolorita još puno puta (već je na lageru).

No, kako su nam se danas zaredale teme u bojama, odlučili smo vam pokazati što i kako dizajneri misle o snažnim nijansama za proljeće 2012.

Šokirat ćete se koliko su pigmenta upucali u svoje kreacije. Rezultat su eksplozivne nijanse i divni oblici. Komadi koji su krojem jednostavni, a bojom snažni. Koji u garderobi odmah postaju okosnica stila. Kakav god on bio.

Dakle, uzmite zrak prije nego zavirite u galeriju, jer će vam zastati dah od ljepote. Svaka čast puderastim nijansama, volimo ih i da, izgledamo vrlo ženstveno u njima…  Ali, činjenica je da kad gledamo u snažne boje, srce nam krene lupati brže, adrenalin se diže i najednom postajemo veseliji. Usne se razvlače u osmjeh, a mozak je baj baj. Jake nijanse imaju snagu i energiju. U njima se osjećamo posebno i nekako moćnije. Izloženo, ali i zaštićeno.

Barem na trenutak – opustite se i snimite ove predivne nijanse koje su u stanju i najdosadniju kombinaciju učiniti savršenom…

Foto: prshots, tooklookbook

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location