Username *
Password *
Remember Me

Moda i arhitektura se vole i ove jeseni: stiže vesela vijest za sve one koji obožavaju krute strukture i oblikovanje sa stilom. U ovoj priči važan je strogo definiran volumen koji daje slobodu pokretu, a samo nekoliko tonova stvara zanimljivu igru svjetla i sjene.

street-star-style-shoot01 cr

Model Jenna Earle predstavila je novi chic za sljedeću sezonu, a uz arhitektonske stilske zahvate tu su i sportski elementi, koji se  uklapaju svojom izvanrednom udobnošću. Tenisice su nedavno proširile svoje područje djelovanja, pa ih sada nosimo uz brojne krojeve, pa i one nešto elegantnije. Čak su se pojavile i u večenjim kombinacijama, kad su ukrašene kristalima ili dodatnim elementima... Sportivo & volumen kombinacija dobar je odmak od jednostavnosti, a opet je udobna i praktična, idealna za one koji su stalno u pokretu - u uredu. Fotograf Andrew Soule snimio je editorijal za magazin Flare, a styling je osmislila Annie Horth. Frizure i make-up potpisuje Nicholas Blanchet.

street-star-style-shoot02-774x1200 crstreet-star-style-shoot03-774x1200 crstreet-star-style-shoot04 crstreet-star-style-shoot05 crstreet-star-style-shoot06 crstreet-star-style-shoot07 crstreet-star-style-shoot08 cr

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location