Username *
Password *
Remember Me

Brojna stilska predviđanja upućuju na činjenicu da će jedan od vladajućih stilova sljedeće sezone biti raskošni bohemian: nakon magazina Elle koji ga je osmislio u šumskom eksterijeru, online publikacija The Edit, slavne shopping destinacije Net-a-Porter, smješta ovaj divan stil u retro interijer.

kendra-spears-bohemian-style-fashion01

Sve je u znaku romantične hipi ikone koju je ovoga puta utjelovila prekrasna Kendra Spears, pa se izležava na cvjetnim dekama i prekrivačima bogatima vintage aplikacijama. Atmosfera je nježna, no očit je i jedan mračni karakter koji obično cvate u jesen, kad se dizajneri laticama obraćaju na jedan tamniji način.

kendra-spears-bohemian-style-fashion02

 

Styling koji nalaže udobne haljine i bogate motive osmislila je Maya Zepinic, dok fotografiju potpisuje Toby Knott. Među kreacijama očite su i one Dolce & Gabbane i kuće Erdem, čiji su autori slavni ljubitelji cvjetnih motiva i toplih, dubokih tonova. Za mnoge je jesen, sa svojim divnim bojama, najljepše godišnje doba, a kad tome pridodamo i neodoljive cvjetne boemske kreacije, priča postaje još zanimljivija…


kendra-spears-bohemian-style-fashion03kendra-spears-bohemian-style-fashion04kendra-spears-bohemian-style-fashion05

 

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.