Username *
Password *
Remember Me

Obično za kombinaciju boje pudera kažemo da je 'clean'. Čista i gotovo nevidljiva. Uvijek, ali uvijek djeluje nekako elegantno, smireno i podatno.

Boja kože, pudera, tena, boja bijele kave, pijeska… Negdje je sivkasta, negdje ide prema narančastoj, negdje prema plavičastoj. Naginje prema susjednim bojama čisto mrvicu i ima čvrste principe. Uvijek je blizu bijele i u srcu klasike.

Bež outfit od glave do pete je nešto što se nalazi izvan mode. Izvan stilova, trendova i modnih opcija. On je bez pitanja i uvijek ima odgovor. Stilski se čini nepogrešiv upravo radi te silne prirodnosti koju nosi u sebi, radi boje kože koja nam stoji kao salivena.

Voli dodatke u bojama, ali i make-up koji naglašava ženstvenost – crveni ruž ili ukras u kosi.

Ta je kombinacija nijansi, primjerice, vrlo praktična u situacijama koje zahtijevaju neki „neprimjetan“ outfit. Možda za kakav poslovni sastanak ili situaciju u kojoj ne želimo isticati svoju sliku i priliku. Ili u situaciji u kojoj vizualno želimo biti „sa strane“.

Nude je savršen i u make-up varijantama. Naročito kad želimo biti lijepe i pritom imati nenametljiv make-up. On je uvijek „light“. Svijetlo smeđi ruž divno izgleda u kombinaciji s puno maskare i mrvicu rumenila, a bež sjenilo u nekoliko nijansi,  može divno „otvoriti“ oko. Naročito ako malo zlaćane stavite u unutarnji rub oka i tik ispod luka obrve.

Na tragu nude look-a su i ruževi boje mesa. Nema ništa prirodnije od tih nijansi, one nam pristaju divno, one ističu boju tena, kose, očiju…

Foto: tooklookbook, prshots

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.