Username *
Password *
Remember Me

Među omiljenim motivima zlatarnica i srebrnarnica Dominik nalaze se cvijeće & leptiri - neke od već sezonama najpopularnijih inspiracija kad je riječ o prekrasnom, elegantnom nakitu koji se nosi i dan i noć. Trendovi, naročito ljeti, orijentirani su prema prirodnim motivima pa su krhke latice i ta predivna bića, leptiri, simbol ljepote, rado viđen element svih kolekcija, naročito na prstenju, broševima, privjescima, naušnicama… Dominik zlatarnice i srebrnarnice nude ih u zlatnim i srebrnim varijantama, sa mnoštvom sitnih detalja vrhunske obrade.

dominik zlato 8

Ovakav nakit lako će se uklopiti u svaki stil, bilo da se radi o nekim poslovnim kombinacijama ili stylingu za more, odmor i dokolicu. Što se tiče materijala, isplati se ulagati u srebrne i zlatne komade jer ostaju nepromijenjeni godinama, uvijek noseći onaj prepoznatljivi, neodoljivi sjaj, pa se na kraju uvijek isplate. Osim toga, zlatni i srebrni nakit licu daje onaj divan sjaj, privlači poglede - čak i jedan mali leptir ili cvijet vašem će stilu osigurati dozu profinjenosti kakvu zasigurno priželjkujete.

 

dominik 22dominik 24dominik srebro 1dominik srebro 2dominik zlato 1dominik zlato 2dominik zlato 3dominik zlato 6dominik zlato 7dominik zlato 10dominik zlato 12dominik zlato 13dominik zlato 14dominik zlato 15dominik zlato 20dominik zlato 21dominik zlato 30dominik zlato 55dominik zlato 60

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.