Username *
Password *
Remember Me

Retro pin – up girl, rokerica u crnom kožnjaku, fina cura s koktelom bez alkohola... Sve te uloge ona zna. Abbey je lice koje ima sto lica, ona je model koji ima sve likove u sebi.

Eklektična moda je voli, a kamera ljubi. Kampanje za Portmans i Moussy, te editorijal za Vogue (britanski, za ožujak) predstavljaju je u tri različite atmosfere u kojima ćemo uživati u proljeću koje samo što nije pokucalo na vrata...

Retro curka s natapiranom kosom, u uskoj pencil suknji i cvjetnom uzorku - da li sam to ja ovo proljeće? Ili ću nositi običan bijeli T-shirt i crni kožnjak s velikim srebrnim nakitom? A možda ipak obučem prugastu haljinicu, lepršavu i romantičnu...

Sve su te uloge u nama, možemo ih izabrati. Moda je prisutna, a mi smo toliko prisebni da svijesno igramo uloge ovisno o našem raspoloženju. Ma kakvi trendovi... To više normalan čovjek ne može pratiti... Zato, uloga, i to na dnevnoj bazi, može biti naša inspiracija.

Ova tri seta fotki zapravo nude nosive stvari i nosive situacije. Lijepa su inspiracija za stil i styling i za sve nas koji ponekad ne znamo što odabrati, a želimo biti lijepe... I sređene!

O ABBEY:
Ima 25 godina, živi u Sydneyu. Kao mala je stalno bila po bolnicama jer je imala meningitis, dvije punkcije leđne moždine i tumor na koljenu. I još je strgala neke kosti jer je padala s drveća (voli se penjati). Čim je definitivno napustila bijele hodnike otkrila ju je scouterica Kathy Ward iz agencije Chic Management. I tako se Abbey nastavila penjati. Na štikle i prema vrhu modelinga. Ostalo je povijest, sadašnjost i njezina budućnost.Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location