Username *
Password *
Remember Me

Ova je godina u apsolutnom znaku ženstvenosti, ističe Niveina stilistica kose Sally Brooks, te predlaže jednostavne frizure u stilu boba, punđe i niskog repa, koje će istaknuti taj toliko poželjan romantičan karakter kose. - Dugački i mekani slojevi, kao i valovita kosa, podarit će vam izgled intelektualne dame, baš onakav kakav zaslužujete. Ali to nije sve: definitivno ćemo vidjeti dominaciju individualnosti s naglaskom na kraćim frizurama. Žene koje vole svoju dugu kosu izgledat će vrlo moderno ako je ona njegovana i puna sjaja. Jedan od vodećih trendova bit će i naglašeni volumen kose - otkriva Sally.

 

163 Nivea Hair 28050

 

Osim toga, posljednjih je godina vrlo moderan prirodan izgled kose, bilo da je ona složena u rep ili punđu - no za to kosa prvenstveno mora biti dobro njegovana, vrhovi moraju biti uredni, kako bi cijela forma kose dobila na ljepoti. Jer, ako su vrhovi ispucani (što se često dešava usred puštanja kose), cijela forma gubi na kvaliteti, a volumen kose ne može se istaknuti.

 

163 Nivea Hair  28453


Nivea za ove ženstvene frizure predlaže novu Mega Strong kolekciju koja pruža dugotrajno, iznimno jako učvršćivanje i njegu, a da kosa pritom nije ljepljiva i teška. Kolekciju čine Mega Strong Styling pjena (150 ml, 22 kn) i Mega Strong Styling (250 ml, 22 kn) sprej za kosu uz koje će vaša frizura biti vrlo čvrsta, uz ugodan osjećaj prekrasne kose. Učinkovit keratinski zaštitni sustav štiti kosu od oštećenja. Provitamin pantenol njeguje i štiti kosu od isušivanja, a učinkoviti UV filteri pomažu u zaštiti od sunca.

163 Nivea Hair  28943

163 Nivea Hair  29348

163 Nivea Hair  29792

NIVEA Mega Hold Visual 2 cr

 

Komentari (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

super su zurke, sve su nosive, i jako lijepe!

 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location