Username *
Password *
Remember Me

Eto ih, niču sa svih strana, ruže, ružice i njihove susjede. Apstraktno, nedorečeno, dorečeno i svakakvo. Sve su tu. Želite buket? Neka dragi kupi sako s uzorkom cvijeta. Ili barem maramu! Trajat će dulje od buketa.

Čak je i Phoebe Philo za Celine servirala cvijeće. Procvale su njezine tkanine na vrlo jednostavnim krojevima. Da se zna da je i ona postala romantična. I kolorit je dobio snagu.

Cvjetni uzorak je tu da sezonu osnaži ne samo uzorkom, već i bojom. Latice privlače pažnju i čine nas sretnijima.

A i sami pogled na kolekciju nakita Prada – capsule collection u kojoj je ružica glavni element – već grije srce… Miuccia je nakon prošlogodišnjih banana upecala još jednu dobru ideju i, naravno, uspjela.

Nakit je toliko divan da je to strašno. Istovremeno je retro i moderan, fin i glamurozan, a opet nije toliko fancy da bi bio previše. Dakle za očekivati je da ćemo tako nešto gledati u high street kolekcijama pa ćemo se moći kititi tuđim cvijećem! Go, Prada, go!                                    Foto: prshots, tooklookbookKomentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.