Username *
Password *
Remember Me

Stilistica Anna Queroul je za potrebe snimanja editorijala koji je objavljen u novom broju magazina Jalouse skupila sve kreacije s motivima cvijeća, no usput je u kombinacije ubacila i malo bisera i volana, te osmislila super-eklektične formule!

Jordan-Van-Der-Vyver-by-Baarde-Lunde-for-Jalouse-April-2014-5

Manekenka Jordan Van Der Vyver, ispred objektiva Baarde Lunde, odglumila je djevojku koja je zaljubljena u šarenilo i predstavlja ponudu atraktivnih motiva ove sezone. Cvjetni uzorak uvijek nam se vraća na popis proljetnih ikona stila, no ovoga puta pojačan je dozom boje i drugih uzoraka. Ukoliko vam je ovo previše, a volite cvjetne motive, izaberite samo jedan biljni komad i vrat ukrasite niskom bisera ili se odlučite za prstenje s laticama… Ovdje cvijeće voli i zlatnu i srebrnu, čime jasno priziva trend osamdesetih kad je vrijedilo pravilo više je više. Danas je ono opet moderno, a prihvaćaju ga uglavnom cure koje svoju kreativnost vole izraziti upravo kroz originalan, šarolik styling.

Jordan-Van-Der-Vyver-by-Baarde-Lunde-for-Jalouse-April-2014-1Jordan-Van-Der-Vyver-by-Baarde-Lunde-for-Jalouse-April-2014-2Jordan-Van-Der-Vyver-by-Baarde-Lunde-for-Jalouse-April-2014-3Jordan-Van-Der-Vyver-by-Baarde-Lunde-for-Jalouse-April-2014-4Jordan-Van-Der-Vyver-by-Baarde-Lunde-for-Jalouse-April-2014-6Jordan-Van-Der-Vyver-by-Baarde-Lunde-for-Jalouse-April-2014-7Jordan-Van-Der-Vyver-by-Baarde-Lunde-for-Jalouse-April-2014-8Jordan-Van-Der-Vyver-by-Baarde-Lunde-for-Jalouse-April-2014-9Jordan-Van-Der-Vyver-by-Baarde-Lunde-for-Jalouse-April-2014-10Jordan-Van-Der-Vyver-by-Baarde-Lunde-for-Jalouse-April-2014-11Jordan-Van-Der-Vyver-by-Baarde-Lunde-for-Jalouse-April-2014

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location