Username *
Password *
Remember Me

Poslovna odjeća i stabilni, ponekad monotoni dress code i puderasto-pastelne nijanse apsolutno se vole ove sezone: donosimo vam skladan presjek divnih nježnih kreacija kad morate biti „tough“ u uredu. Pastelno ružičasta jakna pasat će vam uz sve kolegice - nježno plavičastu suknju, blago žutu košulju ili čak onu boje kože.

 

10-crosby-street12
10 Crosby / Derek Lam


Ovih dana dućani se pune proljetnom robom, a u cijelom novom asortimanu primijetit ćete mnoštvo pastela i klasičnih krojeva koji će ove sezone biti među top trendovima. Oštre linije ovi su pigmenti divno ublažili, a uz njih možete nositi bijele i crne modne dodatke, dat će na stilskoj razigranosti, a opet će biti dobri za - posao. Ako vam treba neki sako koji "ide na sve" predlažemo onaj u nijansi blijedo-plave, to je uvijek moderna boja, usput sugerira navy look, pa ide i uz razne mornarske modne elemente!

Primijetit ćete da je na fotografijama vrlo malo, gotovo ništa nakita: dress code u nekom ozbiljnijem uredu obično ne voli ukrašavanje, no kad je riječ o pastelnim nijansama, one su same za sebe dovoljno atraktivne - uz njih ne treba mnogo dodataka. Za razliku od na primjer male crne haljine koja baš voli neku lijepu ogrlicu... No, to je jedna sasvim drugačija modna priča. Uživajte u pastelima!

Foto: prshots

 

balenciaga ss 2014 -6

Balenciaga

 

desa 136347205500768

Desa

 

escada-resort-20145

Escada

 

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.